Slo ·Eng
Otvoritvena konferenca Centra za kreativnost
07. november 2017
© oblikovanje Primož Pislak, foto Arhiv MAO

Vljudno vabljeni na mednarodno konferenco ob odprtju nacionalnega Centra za kreativnost (CzK), ki bo ponudila vpogled v nekatere aktualne projekte s področja  kulturnega in kreativnega sektorja (KKS), od oblikovanja, arhitekture in kulturnega turizma do popularne glasbe, mode in filma. Strokovna mnenja in ekspertize domačih in tujih gostov bomo slišali v uvodnih analitičnih predstavitvah področij kulturnega in kreativnega sektorja v Sloveniji in v nizu okroglih miz, ki bodo odpirale diskusije o podpornih okoljih, kreativnih ekosistemih, digitalizaciji in globalizaciji KKS ter o primerljivih centrih kreativnosti v tujini.

Prijavite se.

Ekipa CzK bo s pomočjo predstavitev, fokusnih pogovorov in priložnostne informacijske pisarne na dogodku predstavila načrte delovanja centra ter ciljna področja in vsebine, s katerimi se bo CzK ukvarjal med letoma 2017 in 2022.

Ob zaključku prvega dne pa pripravljamo tudi večerni poslovno-družabni cocktail party s kratkimi predstavitvami akterjev, ki bodisi ponujajo storitve KKS bodisi po njih povprašujejo; na dogodek se lahko prijavijo vsi, ki si želijo navezovanja ustvarjalnih in poslovnih stikov na bolj sproščen način. Več.

Celoten urnik najdete tukaj.